Om os

DEN LUNE PANDEKAGEBOD

Pandekager har altid være en del af vores liv. Siden vi var helt små og smagte dem for første gang har vi vidst at denne dessert var noget helt særligt. Gennem tiden har vi eksperimenteret med forskellige former for fyld - vores passion for pandekager vil ingen ende at tage!

En klog mand sagde engang ”hvis der er noget du er god til skal du ikke gøre det gratis”, derfor smed vi den første pandekagevogn på gaden tilbage i december 2014. Det var en kæmpe succes og siden har vi solgt pandekager til havnekulturfestivalen, heartland og Tinderbox m.fl.samt serveret til mange fantastiske private, samt firma events.

BOOK OS I DAG OG GØR JERES FEST LIDT SØDERE.

Det startede tilbage 2007, hvor Mads & Mikkel mødte hinanden i folkeskolen. Det var en fantastisk tid hvor duoen altid bragte festen til festen. Deres veje skiltes for en stund efter folkeskolen, hvor Mikkel blandt andet turnerede med sit mobildiskotek. I november 2014 gik det op for de to unge gutter, at intet arrangement kunne undvære dem og de besluttede sig derfor for at lave en pandekagecykel. Blot en måned efter blev Mads & Mikkels pandekagebod smidt på gaden for første gang . Både børn og voksne elskede deres pandekager og Mads & Mikkel fik stor glæde af at se alle de glade ansigter.

Mads & Mikkels pandekagebod er noget alle bør prøve, hvad enten det er på TINDERBOX, havnekulturfestival, på gaden eller til dit privatarrangement.

Den dag i dag har Mikkel valgt at gå andre veje (selvom han gladeligt svinger paletten en gang imellem alligevel). Mads Står nu for hele driften, men selvfølgelig ikke alene. Mads har sit elskede pandekage team som hjælper med alt fra pandekage flips til regnskab og kommunikation med de forskellige arrangementer.


HVORFOR VÆLGE 

mads og mikkel

Mads og Mikkels pandekagevogn, er en oplevelse for sig. Ud over vores populære dessertpandekager med fyld såsom sukker/citron, sukker/syltetøj, Chokolade/bananer, is og mange flere, tilbyder vi også forret-, hovedret- og natmadspandekager. Prøv vores fantastiske natmadspandekager som er et sikkert hit til din fest eller de lækre hovedretspandekager som sætter folk i den helt rette stemning.

Vi har udvidet vores bod så vi nu har en Foodtruck - en foodtrailer samt to proffesionelle telte og masser af pandekagepander, hvilket resultere i, at vi kan lave op til 700 pandekager i timen til dit arrangement. Så book os i dag til dit firma- eller privatarrangement!

Nu tænker du måske at prisen ændrer sig, men det har været vigtigt for os at sørge for at dette ikke blev tilfældet. Vores Konkurrencedygtige priser forbliver selvfølgelig som hidtil.

Hvordan ? Vi kan stolt sige at vi har udviklet en NY – BEDRE – VEGANSK dej som er 99% den samme som vores almindelige pandekagedej forskellen ligger i en lille forbedring på smagen men en stor forbedring for bæredygtigheden

Her i Mads & Mikkel´s Pandekagebod laver vi espresso, latte og alt det som kaffe-hjertet begærer. Vi bruger BKI Professionel Paraiso Mørkeristet Espresso Kaffebønner

Paraiso kaffen er udviklet specielt til de professionelle kaffemaskiner. kaffen, der er lavet på 100% Arabicabønner, byder på en særdeles afbalanceret smag med en god fylde og behagelig syrlighed. smagsoplevelsen afrundes af en skøn eftersmag med fine noter af hasselnød.

Vi elsker selv en kop kaffe til den gode fest. Så skriv gerne til os hvis du har interesse i at få en kop kaffe med til din pandekage oplevelse. 

Bygget på ideal.shop